Wat brengt het me

In het professionele leven is het de gewoonste zaak van de wereld om regelmatig de strategie uit te stippelen. Afdelingen, directies en raden van bestuur doen dat minstens een keer per jaar, er worden dagen “op de hei” voor georganiseerd of externe adviseurs ingehuurd.
En iedereen weet dat het werkt. Voor ons eigen leven, waarbij persoonlijk en zakelijk vrolijk door elkaar lopen, is dat veel minder gebruikelijk. Gek eigenlijk?! Het spreekwoord; “Waar een wil is, is een weg” leerde het ons al: als je doelen stelt kun je ze ook verwezenlijken. Waarom zou je dat exclusief op je werk doen?  Hier kijk je niet naar een deel van je leven, maar naar het geheel van je leven.

Jouw ontdekkingstocht InZichtAanZee geeft je drie dagen lang de rust en ruimte om aan jezelf te werken.
Door rust en bezinning creeer je ruimte om nieuwe dingen te omarmen

  • Je krijgt meer inzicht in wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je wilt in je leven, om plannen te maken, strategieën te ontwikkelen, de balans op te maken.
  • Je verkent alternatieven voor bestaande situaties, zodat duidelijk wordt wat je wilt veranderen in je leven maar ook wat je wilt houden.
  • Je zet een onvergetelijke stap in het overwinnen van blokkades en vastgeroeste patronen, zodat je ontdekt hoe je jouw verlangen in je leven kunt gaan realiseren.
  • Je kent een aantal van je ambities en dromen, maar bovenal heb je plannen, een persoonlijke strategie.

Na deze dagen aan zee ga je opgeruimd naar huis. Je hebt inzicht in je leven en bent je bewust van je geschiedenis. Ook heb je nieuwe energie om hiermee aan de slag te gaan.

En dat hoef je niet alleen te doen, maar- gesteund door andere vrouwelijke deelnemers en de gedeelde ervaringen uit het weekend. Uit ervaring weten we dat dit een aantal nieuwe contacten oplevert.

Neem contact met ons op om alle vragen te stellen die je nog hebt om te kijken of je mee wilt.