Inzicht aan zee

 

Vrouwen van vandaag?  Het zijn net circusartiesten…balanceren, jongleren, altijd bezig en altijd meerdere dingen tegelijk omhanden. Vrouwen die maar doorgaan en doorgaan. Ze zijn “best tevreden” met hun leven, maar er zijn ook dingen die ze anders zouden willen.

Kijk om en besef hoe je

geworden bent wie je bent.

Droom over wie je zou willen zijn.

Zou jij niet eens tijd willen nemen om even stil te staan, uit te vinden waar je staat, wat je behoeften zijn en welke kant je de komende tijd op wilt? Een paar dagen al je beslommeringen achter je laten en je helemaal op jezelf richten? Een retraite aan zee? Als je dan daarna weer terugkeert in je dagelijks leven, ben je vanzelf beter in staat om vooruit te gaan en die dingen in je leven op te pakken, waarvoor jij kiest. Dat is persoonlijk leiderschap.

Voel je voor dit avontuur?

Ga dan mee met InZichtAanZee: voor meer inzicht in wie je bent en wat je werkelijk wilt en ga naar huis met concrete ideeën over hoe je dat vertaalt in het leven van elke dag! Inzicht in jezelf is de basis om te balanceren in je leven en werk.  InZichtAanZee is ontwikkeld om je hierin te begeleiden.

Ga mee met InZichtAanZee voor drie dagen rust, bezinning en reflectie.

De volgende InZichtAanZee is in het najaar 2023. Neem contact met ons op over de geplande datum.

Lees hier verder als je je afvraagt wat InZichtAanZee je kan brengen..